Nieuwsbrief

Eindelijk is het dan zover onze website staat online!

 

Wie is Mister Turnkey?

Wij zijn een aannemings- & installatiebedrijf met een duidelijke visie uw droom werkelijkheid maken. Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van gespecialiseerde mensen maken wij van uw woning een paleis. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de verbouwing soepel verloopt met korte lijnen en 1 aanspreekpunt.

Met onze website willen wij u graag laten zien wat er mogelijk is als het gaat om een verbouwing van uw woning. Wij denken graag met u mee om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat doet Mister Turnkey

Wij verbouwen uw gehele woning van a t/m z. Of dit nu gaat om een bestaande woning of casco woning maakt niet uit. Wij leveren uw woning turnkey op. Ook is het mogelijk om ons in te huren voor afzonderlijke klussen.

Waar vindt je Mister Turnkey

Je vindt ons door heel Nederland!

Waarom Mister Turnkey

Bij ons staat de klant voorop. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en gaan hiermee aan de slag. Ook kwaliteit staat bovenaan. Wij leveren excellente kwaliteit. Hierop worden onze mensen waarmee wij samenwerken geselecteerd. Onze mensen hebben dan ook al jaren lang ervaring.

Graag verwelkomen wij u als nieuwe klant en laten wij u zien wat een echte turnkey renovatie is!

 • "Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat we hebben echt een prachtige badkamer"

  Sylvia Doppenberg
 • Acties

  Acties

  Acties  

  Lees meer
 • Galerij

  Galerij

  Hier vindt u een impressie van wat Mister Turnkey heeft gemaakt

  Lees meer
Meer nieuws