Sylvia Doppenberg

In maart 2020 kochten wij sanitair en tegels en zochten hiervoor een aannemer om dit te plaatsen. Via via kwamen wij uit bij Dennis van Mister Turnkey en hebben wij een afspraak in gepland, om de huidige badkamer te komen bezichtigen en een passende offerte te maken. Dit was allemaal goed geregeld en hij heeft direct goede ideeën geopperd om de badkamer nog mooier te krijgen. Bijvoorbeeld door de koof een stuk kleiner te maken en de luchtafvoer te draaien waardoor deze niet aan de voorkant zichtbaar meer zou zijn. Wij zouden 20 mei de sleutel krijgen en 25 mei konden ze al beginnen. Helaas belde ze me op een later moment op dat ze een week vertraging hadden opgelopen en een week later zouden beginnen. Dit gooide onze planning wel wat in de war, maar na goed overleg hebben we besloten dat ze 2 dagen later zouden beginnen. Met man en macht hebben ze gewerkt en ze hebben uiteindelijk zelfs nog een paar dagen ingehaald waardoor ze eerder klaar waren dan gepland. Chapeau!! Ook tijdens het zetten van de badkamer hebben ze enorm met ons meegedacht en goede tips gegeven.

Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat we hebben echt een prachtige badkamer en ook de samenwerking met Dennis en zijn team verliep perfect. Mocht je op zoek zijn naar een goede aannemer die met je meedenkt én een keihard werkt (samen met zijn team), zoek dan niet verder, maar maak een afspraak met Dennis van Mister Turnkey!
@ Dennis, Anton, Edwin (die heeft het tegelwerk verzorgd) en Debora, onwijs bedankt voor jullie harde werken en het prachtige resultaat. Wij zijn blij en enorm tevreden met onze nieuwe badkamer!

Groeten Matteo & Sylvia (Doppenberg)

 

 • "Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat we hebben echt een prachtige badkamer"

  Sylvia Doppenberg
 • Acties

  Acties

  Acties  

  Lees meer
 • Galerij

  Galerij

  Hier vindt u een impressie van wat Mister Turnkey heeft gemaakt

  Lees meer
Meer nieuws